Pampers aanbieding

Op zoek naar actuele Pampers aanbiedingen? Dat is begrijpelijk! Luiers zijn voor ouders een flinke kostenpost in de eerste jaren van het ouderschap. Pampers is het meest populair, omdat het generatie op generatie wordt overgedragen. Daarnaast zijn het kwalitatief hoogstaande producten, maar hier hangt ook een prijskaartje aan. Een goede reden dus om de beste Pampers aanbiedingen te zoeken.

Vergelijk alle Pampers aanbiedingen van dit moment:
Aangeboden door: Luieraanbiedingen.net

Welke maat Pampers heb je nodig?

Luiers moeten goed zitten en voor elk gewicht is er weer een andere maat beschikbaar. Totdat je kind 11 kilo is zal je veel verschillende maten voorbij zien komen. Hieronder leggen we kort uit welke maten er zijn en welke gewicht hierbij past. Zo weet je altijd welke je maat nodig hebt en kan je op zoek naar de beste luier aanbieding.

Maat PampersGewichtLeeftijd van je babyBekijk alle aanbiedingen
Maat 01 – 2,5 kgPrematuurPampers maat 0 aanbieding
Maat 12 – 5 kg0 tot 3 maandenPampers maat 1 aanbieding
Maat 23 – 6 kg2 tot 7 maandenPampers maat 2 aanbieding
Maat 34 – 9 kg4 tot 12 maandenPampers maat 3 aanbieding
Maat 47 – 14 kg10 tot 2 jaarPampers maat 4 aanbieding
Maat 511- 16 kg1 tot 2,5 jaarPampers maat 5 aanbieding
Maat 613- 18 kg2 tot 3 jaarPampers maat 6 aanbieding
Maat 715+ kg3+ jaarPampers maat 7 aanbieding
Maat 817+ kg4+ jaarPampers maat 8 aanbieding

Pampers in maat 0: voor baby’s tot 2,5 kilo

Pampers maat 0 worden enkel gebruikt voor premature baby’s. Dit zijn luiers die geschikt zijn tot en met 2,5 kilogram. Pampers biedt deze luier aan en wij vergelijken verschillende winkels online om de beste deal te vinden.

Pampers in maat 1: voor baby’s van 2 tot 5 kilo 

Ben je in verwachting of net bevallen? Dan zijn Pampers maat 1 waarschijnlijk de luiers die je pasgeboren kindje past. Pampers maat 1 zijn namelijk geschikt voor baby’s met een gewicht tussen de 2 en 5 kilo. Je zult zien dat het snel gaat en je baby maat 2 nodig heeft.

Pampers maat 2: voor baby’s van 4 tot 8 kilo 

Is je baby alweer toe aan Pampers maat 2? Bij Luiers-aanbiedingen.nl vergelijk je verschillende soorten Pampers maat 2. Ook is het type Pamper premium protection beschikbaar. Pampers luiers in maat 2 zijn geschikt voor baby’s met een gewicht tussen de 4 en 8 kilo. 

Pampers maat 3: voor baby’s van 6 tot 11 kilo  

Ben je op zoek naar Pampers maat 3? Vergelijk bij ons Pampers maat 3 in verschillende soorten, waaronder Pampers Premium Protection, Pampers Baby Dry en Pampers Harmonie. Pampers luiers in maat 3 zijn geschikt voor baby’s met een gewicht tussen de 6 en 11 kilo. 

Pampers luier aanbiedingen

Pampers maat 4: voor kleintjes van 9 tot 15 kilo 

Weegt je baby al tussen de 9 en 15 kilo? Dan is het tijd om Pampers luiers in maat 4 aan te schaffen. Pampers maat 4 zijn te verkrijgen in verschillende soorten, waaronder Premium en Harmonie. Groeit je baby alweer uit zijn of haar luier?

Pampers maat 5: voor peuters van 11 tot 16 kilo 

Is je kleine alweer toe aan Pampers maat 5? Die zijn natuurlijk ook gewoon verkrijgbaar. Bij ons zijn Pampers maat 5 namelijk te krijgen in Pampers Harmonie, Pampers Baby Dry en Pampers Premium Protection. Pampers maat 5 zijn geschikt voor kindjes met een gewicht tussen de 11 en 16 kilo. 

Pampers maat 6: voor peuters van 13 tot 18 kilo 

Ben je op zoek naar Pampers maat 6? Dan hoef je niet verder te zoeken! Pampers maat 6 namelijk verkrijgbaar in Pampers Premium Protection, Pampers Baby Dry en Pampers Harmonie en vergelijken wij. Pampers maat 6 zijn geschikt voor kindjes met een gewicht tussen de 13 en 18 kilo. 

Pampers maat 7 of 8: 15/17 kilo of meer

Ben je op zoek naar Pampers maat 7 of Pampers maat 8? Ook de luiers voor oudere kindjes vergelijken wij. Selecteer de maat en bekijk waar je de voordeligste Pampers kunt vinden.

Welk type Pampers luiers zijn er?

Pampers heeft veel soorten en maten. De maten hebben we zojuist besproken en gaan hier dieper in op de soorten Pampers die er zijn: Pampers Premium Protection, Pampers Harmonie en Pampers Baby Dry. Wat deze soorten verschillende maken lees je hieronder.

pampers

Pampers Premium Protection 

Pamper Premium Protection luiers zijn de meest comfortable luier van Pampers. Middels de urine-indicator aan de voorkant van de luier kan je zien wanneer de baby een nieuwe luier nodig heeft. Kleurt de indicator blauw, dan weet je dat je baby heeft geplast. Naast de indicator houd deze luier veel vocht vast en is deze luier ideaal om ook s’nachts te gebruiken. Ook zorg deze zachte luier voor weinig striemen en kan de luier lang meegaan. Voor de allerkleinste is er een navel-vriendelijke uitsparing gemaakt zodat het navelstompje niet knelt.

Pampers Harmonie

Pampers Harmonie luier is ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid. Alle luiers van Harmonie zijn vrij van parfum, latex of andere middelen en houdt zich aan de Europese regelgeving omtrent allergenen. Deze zachte luiers gemaakt van katoen zitten comfortabel en hebben ook een urine-indictator die blauw kleurt. De luiers zijn daarnaast dermatologisch getest.

Pampers Baby-Dry  

Met Pampers Baby-Dry hoef jij je geen zorgen meer te maken over lekkende babyluiers. Deze luier absorbeert heel goed en lekken wordt voorkomen. De luiers hebben een flexibele kant die zich aanpassen aan de taille van jouw baby. Zo zit deze luier comfortabel.