Babydoekjes en billendoekjes

Op Luiers-aanbiedingen.nl vind je alle babydoekjes en billendoekjes die momenteel in de aanbieding zijn en je met flinke korting kunt kopen. Vaak als je een luier aanbieding koopt, koop je ook gelijk weer een voorraad babydoekjes. Zo ben je in ieder geval weer goed voorbereid.

Wat zijn de beste babydoekjes?

Een babydoekje is een vochtig doekje gemaakt van textielvezels waarmee je gemakkelijk kan schoonmaken. Denk hierbij aan de billen, de snoet of de handjes van je kindje. Babydoekjes kan je prima als billendoekjes gebruiken en andersom. Ze worden door verschillende bedrijven anders genoemd, maar het doel blijft hetzelfde. Snoetenpoetser, tranenvegers, je kunt ze voor verschillende doeleinde gebruiken en je zult merken dat het er snel doorheen gaat.

Hoeveel billendoekjes gebruik je per dag?

Kortom veel! Je gebruikt de doekjes niet alleen in en rondom het huis, maar deze neem je ook mee in de luiertas. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje en de goed absorberende doekjes komen altijd van pas. Je zult zien dat je kleintje het ook leuk vindt om mee te spelen, dus verstop ze maar snel, voor je het weet liggen alle doekjes op de grond verspreid.

Zijn er ook wasbare baby- en billendoekjes?

Ja die zijn er zeker. Dit is de meest duurzame oplossing om te gebruiken, omdat je veel doekjes per dag gebruikt. Er zijn verschillende merken die wasbare babydoekjes maken: Cheeky Wipes, Billiesbox. Je kunt het ook goed combineren, door bijvoorbeeld alleen wegwerpdoekjes te gebruiken voor de billen en de duurzame doekjes voor andere doeleinde.

Wat zit er eigenlijk in?

Billendoekjes zijn meestal gemaakt van textielvezels van viscose of polyester. De vezels nemen goed water en viezigheid op. In de doekjes zit voornamelijk water en soms ook een parfum. Je hebt ook doekjes op oliebasis. Deze worden in mindere mate gekocht en steeds meer mensen nemen waterdoekjes, omdat deze vaak voor minder huidirritatie zorgen.

Welke merken zijn er allemaal?

Er zijn heel veel merken beschikbaar. De bekendste zijn Pampers, Huggies, Zwitsal en Waterwipes. Daarnaast hebben heel veel winkels een goed huismerk, zoals: HEMA, Etos, Kruidvat en de supermarkten. Genoeg keuze dus en genoeg vergelijkingsmateriaal voor de beste deal!