Kruidvat luier aanbiedingen

Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig, is een populaire winkelketen die iedereen in het straatbeeld wel herkend. Kruidvat luiers zijn een van de populairste luiers op de Nederlandse markt en doen niet onder voor Pampers. Bekijk hieronder alle Kruidvat luier aanbiedingen.

Aangeboden door: Luieraanbiedingen.net

Kruidvat staat bekend om haar scherpe prijzen en regelmatige aanbiedingen en kortingen. De winkelketen heeft ook een eigen merk van producten, genaamd “Kruidvat”, dat een brede selectie van producten omvat, van shampoo tot babyluiers.

Kruidvat luier aanbiedingen

Al vele jaren liggen de Kruidvat luiers in de schappen van de winkel en zijn mateloos populair. Dat komt met name door de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Het product is van hoge kwaliteit en de prijs per luier is aanzienlijk lager dan de a-merken. De luier scoort verder goed op absorptie en heeft genoeg bewegingsvrijheid. De kruidvat luiers voldoen ook aan alle keurmerken.

Kruidvat Luiers vs. Pampers?

Allebei goed! Je kunt alleen flink geld besparen als je altijd voor de Kruidvat luiers kiest. Deze zijn vaak goedkoper dan de Pampers aanbiedingen. Soms komt het voor dat er een hele scherpe deal is, daarom is het van belang af en toe even te vergelijken wat de aanbiedingen van dit moment zijn. De maten van beide luiers zijn ook makkelijk te vinden op gewicht. Hier zit geen verschil in.

Voordelen van de Kruidvat eigen merk luiers:

  • Kruitvat winkels zijn vaak in de buurt. Dus als er nood aan de man zit heb je snel nieuwe in huis;
  • Goede pasvorm en in alle maten verkrijgbaar;
  • Het Kruidvat huismerk voldoet aan alle keurmerken;
  • Kruidvat heeft ook zwemluiers in eigen merk;
  • De Kruidvat luiers zijn net zo leuk versierd als de Pampers!